top of page
Search

Adhin: De mensen zien de ontwikkeling

De Vice- President Michael Ashwin Adhin heeft de afgelopen periode samen met sympathisanten huis aan huis bezoeken gebracht in het ressort Domburg. De gemeenschap was erg verrast en blij en hebben zij de delegatie goed ontvangen. Tijdens de bezoeken hebben de mensen zelf aangegeven de ontwikkeling te hebben waargenomen, maar dat ze ook klaar zijn voor meer ontwikkeling. Ook hebben zijn meteen gebruik gemaakt van de gelegenheid om de Vice- President persoonlijk te spreken en hun persoonlijke noden en die van de buurt voor te leggen.


Adhin zegt blij te zijn dat hij zelf door de straten loopt en de mensen bezoekt. Door de mensen persoonlijk te benaderen en zelf in de omgeving aanwezig te zijn, kan hij onder andere zien wat de directe noden zijn van de gemeenschap. Hij geeft bijvoorbeeld aan dat hij zo een beeld heeft welke straten uit het ressort Domburg op de prioriteitenlijst komen te staan bij het nationaal infrastructuur project. De Vice-President geeft ook aan dat er aan de ontwatering gewerkt moet worden in bepaalde gebieden in het ressort. Hij heeft nu een beeld over de situatie in het gebied Domburg en kan dan ook gerichter werken aan de ontwikkelingen in het ressort.


Behalve hun noden hebben personen ook de ondersteuning aan Adhin toegezegd. Hij werd gecomplimenteerd met het goede werk. “Hij voert uit wat hij belooft, daarom heb ik geloof in hem en zal ik hem blijven ondersteunen” zegt een buurtbewoner. Dat ontwikkeling stapvoets plaatsvindt is ook door de burgers bevestigd, en zijn zij hoopvol gestemd dat er veel meer ontwikkeling komt in Domburg en Overige ressorten. Marlene is ook bewoner van Wanica en is erg onder de indruk van de Vice - President, “Michael Ashwin Adhin, is zachtmoedig, hij straalt rust uit, hij is verdraagzaam. Hij is de juiste Vice-President die wij hebben, Wij gaan ervoor”.


Behalve Domburg heeft de Vice- President en zijn team meerdere gebieden in het district Wanica bezocht.


5 views0 comments

Comentários


bottom of page