top of page
Search

Bezoek Stichting Organisatie Hindoe Media (OHM) aan de Vice-President

Vertegenwoordigers van de Stichting Organisatie Hindoe Media (OHM) hebben de vorige week een bezoek gebracht aan de Vice - President van Suriname, Z.E. Michael Ashwin Adhin. Het doel van het bezoek was een kennismaking en verschaffen van informatie over de komende activiteiten.

Het OHM-bestuur bestond uit Radjen Baldew, voorzitter en de leden Sunita Ramlochan Tewarie, Bidjai Sewnath, Amreeta Baidjoe, Amriet en Bhagwan Gangaram Panday.

Het OHM-bestuur bood de Vice-President drie boekwerken aan t.w. het OHM Cautal boek, het Sarnami zakwoordenboek van Rabin Baldewsingh en Hamar Sarnami Gana, een uitgave van Stichting Societeit Tagore Nederland.

Verder werden de activiteiten van OHM nader belicht en werd stilgestaan bij de herdenkingsactiviteiten in het kader van 145 jaar Hindostaanse Immigratie het vorig jaar waaraan de Vice-President ook zijn bijdrage heeft geleverd.

Stg. OHM had toen een aantal voordrachten gedaan ter vernoeming van straatnamen en gebouwen voor Surinamers die een enorme bijdrage hebben geleverd aan het Seva werk in Suriname. OHM heeft ook haar toekomstige uitbreidingsplannen, een muziekproject en een better lifestyle good food project aan de Vice-President voorgehouden en om medewerking gevraagd.

Vice -President Adhin dankte OHM voor de boekwerken en complimenteerde de organisatie voor het vele vrijwilligerswerk en kon zich terugvinden in enkele gedane voorstellen. Hij verzocht om middels een overzicht issues naar hem op te sturen en beloofde te kijken waar de regering het nobel OHM-werk kon ondersteunen.
12 views0 comments

Comments


bottom of page