top of page
Search

Kasreserve & Media

Updated: Feb 5, 2020

Vice-President Michael Ashwin Adhin is diep verontwaardigd over het bericht van het ochtendblad De Ware Tijd verschenen in de editie van 1 februari 2020, waarin hij volgens de journalist van dit blad wordt geciteerd. In het bewuste artikel staat dat de Vice-President aangeeft dat de Regering de kasreserve heeft gebruikt voor de aanschaf van aardappelen en uien.


Intussen is een eis voor rectificatie voor de verbijsterende verdraaiing van het artikel van De Ware Tijd reeds in gang gezet. De Vice-President heeft zich nooit geuit zoals vermeld in betreffend artikel in De Ware Tijd. Ook heeft de Vice-President NIMMER aangegeven dat de kasreserves WERKELIJK zijn gebruikt. De Vice-President heeft slechts voorbeelden gegeven waarvoor in het algemeen RESERVES voor gebruikt KUNNEN worden. Zoals voor interveniëring ing, importdekking etc. De Vice-President heeft daarom de samenleving/ het publiek verzocht de officiële verklaring van de Regering, af te wachten.


De overduidelijke en verregaande verdraaiing in De Ware Tijd heeft dan ook begrijpelijkerwijs een enorme reactie in de gemeenschap teweeg gebracht.

De juiste informatie is DUIDELIJK terug te vinden in de AUDIO EN VIDEO RAPPORTAGES in de media.
19 views0 comments

Comments


bottom of page