top of page
Search

NDP telt zeven ondervoorzitters, onder wie ook Adhin

Het bestuur van de Nationale Democratische Partij (NDP) onder leiding van president Desi Bouterse, is bij enkele kandidaatstelling zojuist gekozen. Het nieuwe NDP-bestuur telt maar liefst zeven ondervoorzitters. Deze zijn: Ramon Abrahams, Jennifer Geerlings-Simons, André Misiekaba, Ashwin Adhin, Sergio Akiemboto, Faisel Abdoelgafoer en Soewarto Moestadja.

De secretaris van de NDP is geworden Caroline Heilbron en penningmeester is Rossellie Cotino. Het dagelijks bestuur van de partij wordt gevormd door voorzitter Bouterse, de ondervoorzitters, de secretaris en de penningmeester.

De NDP-bestuursleden zijn voorgedragen door de verschillende afdelingen van de paarse partij uit alle tien districten. Het bestuur is een uitvloeisel van de verkiezingen in de afdelingen, gehouden door de verkiezingscommissie. Het bestuur is gekozen voor drie jaar.

De massameeting, waarbij het startsein wordt gegeven voor de verkiezingscampagne, begint straks in partijcentrum Ocer. Eerst is er een algemene ledenvergadering gehouden, waarbij de verslagen zijn goedgekeurd. Daarna is de bestuursverkiezing gehouden. De massameeting moet nog beginnen. De algemene ledenvergadering is nog gaande.


Bron: Starnieuws

45 views0 comments

Commenti


bottom of page