top of page
Search

Termijn 2015 - 2020 Krachtig Leiderschap | Michael Ashwin Adhin

Updated: May 11, 2020


De regeerperiode 2015-2020 heeft zich gekenmerkt door meerdere crisissituaties. Toch is de Regering Bouterse-Adhin in staat geweest in deze vijf jaren krachtig leiderschap te tonen en samen met het volk zich een weg door deze situaties te banen.

Ondanks het drastisch terugvallen van de goud en olie inkomsten door de internationale grondstoffencrisis hebben wij ons als één natie overeind kunnen houden. De grote uitdagingen en de zware offers zijn gezamenlijk doorstaan.

Door goed crisismanagement is het de regering evenzeer gelukt om in de vijf jaren, 2015 - 2020, projecten en mega projecten succesvol uit te voeren. Deze grootse historische projecten die binnen dit regeer-termijn zijn uitgevoerd zijn vastgelegd in het boek Van Visie naar Verworvenheden. Hierin staat de informatie over de meer dan 500 projecten uit de regeer periode Bouterse-Adhin die de verdere ontwikkeling van Mama Sranan moeten bewerkstelligen. Volgens Michael Ashwin Adhin zijn de grootste prestaties van deze regering dus "Crisismanagement en Non-stop Ontwikkeling”.


Michael Ashwin Adhin geeft in zijn videoboodschap aan dat al deze resultaten ook mede zijn geboekt door het samenwerken van het volk. Tevens belicht hij hoe de Regering Bouterse-Adhin het de afgelopen vijf jaar met terugvallende inkomen heeft kunnen regeren.

Download hieronder een exemplaar van het boek van Visie naar Verworvenheden

Van Visie naar Verworvenheden
.pdf
Download PDF • 14.76MB

501 views0 comments

Comments


bottom of page