top of page
Search

Vice-President Adhin bij eerste Saregamapa contest in Suriname


Vice- President Michael Ashwin Adhin geeft aan dat het maximale uit onze jonge talenten gehaald moet worden. Er zijn veel jonge en creatieve Surinamers die de kans moeten krijgen hun talenten te ontwikkelen en te tonen aan het grote publiek.


Afgelopen zaterdag 21 september woonde de Vice-President de eerste Saregamapa Singers contest 2019 bij. Het contest is volgens de vice-president eentje waar veel talenten de kans krijgen zich te bewijzen. Saregamapa, bekend via de televisie, heeft de Vice-President altijd gefascineerd en geniet de nodige ondersteuning. Het maximale moet uit de jonge talenten gehaald worden, is zijn stelling. Hij wenste de ouders en de kinderen die aan dit contest participeren, veel succes toe.


Ook de Indiase ambassadeur in Suriname is erg ingenomen dat dit evenement door de private sector is opgepakt. Hij sprak de hoop uit dat er nog meer contesten kunnen worden georganiseerd om zo het talent een platform te geven. Twee maanden lang zullen elke zaterdag de wedstrijden in Maharadja Palace worden gehouden.  Saregamapa is een bekende Indiase TV muziekshow waar jonge zangers en zangeressen de mogelijkheid krijgen hun talent tot uiting te brengen. 

Voor meer foto's klik hier.

173 views0 comments
bottom of page