top of page
Search

Vice-President Adhin feliciteert het Surinaams volk met de 2e olievondst


De Vice-President Michael Ashwin Adhin feliciteert het Surinaamse volk met de tweede significante olievondst in het Surinaamse kustgebied. Michael Ashwin Adhin is op 2 april 2020 in een sessie met President Desiré Bouterse geïnformeerd over de vondst in Blok 58, in de olie put Sapakara West 1.


De Vice-President juicht het nieuws van de olievondst toe, zeker in een periode dat Suriname met zoveel uitdagingen te maken heeft. De olie vondst kan volgens Adhin bijdragen aan een boost voor de verdere ontwikkeling van Suriname. Volgens hem is dit grote en goede nieuws een manier waarop Suriname uit de huidige uitdagende situaties kan geraken.

“Het is een heel groot moment voor Suriname. Het is een signaal voor welke richting wij opgaan en er zal zeker meer komen.”, aldus Adhin. Hij roept verder de samenleving op te kijken hoe we als land het maximale uit de vondst kunnen halen, teneinde de totale samenleving hiervan te laten profiteren. Hij spreekt de hoop uit dat Suriname meer van soortgelijke zegeningen tegemoet mag zien.

71 views0 comments

Comments


bottom of page